Hanne & Carl Madsen, Den Fuldkomne Fisker

Hanne & Carl driver en restaurant hele ude på kanten af verden.


Langt, langt ude på landet – hvor fred og ro regerer – bor Hanne og Carl Madsen. Stedet hedder Onsevig, og det ligger på det yderste af Nordvestlolland.

Men når man een gang har været på besøg hos Hanne og Carl, så vil man altid huske det og tale positivt om det.

Stedet – Den Fuldkomne Fisker – er en gourmetrestaurant, som kan noget helt særligt. Og med Hanne og Carl som værtspar er oplevel-sen helt enorm.

Hvis man i dag gik i banken og fortalte, man ville åbne en restaurant på en vej, der ender i en havn, ville man sandsynligvis få et stort nej. Heldigvis har hverken Hanne eller Carl måtte gøre det, for de har bygget deres hyggelige restaurant op stille og roligt. Og så ligner det nærmest deres dagligstue.

Skulle man finde på at tage til Onsevig og få en på opleveren, så anbefales det at sikre sig plads. Ikke kun fordi det ligger langt væk for de fleste, men fordi der ofte ikke er pladser at få.

I sommermånederne vrimler det med gæster, som vil smage på den fantastiske mad og have den rigtige oplevelse af, hvad gode råvarer, som i øvrigt alle er lokale, kan gøre for maden.

Og skulle man forledes til at tro, at det var en mesterkok fra stor-byen, der har forvildet sig helt derud, hvor kragerne vender, så må vi skuffe. Tilsammen har de gjort det, som mange ikke ville tro var muligt.

Her er omtalen som PDF

…og her kan du finde Carl & Hanne