Lene Bång-Jensen, 59år, Lev-Vel

Lene Bång-Jensen – et forbillede for mange.


Ser man på vinderpotentialet, så er en af egnens stærkeste bud netop Lene.

Med firmaet Lev-Vel Godkendt Hjemmepleje ryddede hun nærmest markedet, da Lolland Kommune blev dannet i 2007. Langsomt, men sikkert voksede forretningen, og den solide platform har hele tiden været Nakskov og Langø, hvor hun har det som en fisk i vandet.

Da virksomheden var på sit højeste i foråret 2016, kunne man tælle ikke færre end 140 ansatte og en vognpark på mellem 45 og 50 biler, der kørte rundt med den velkendte firkløver, som symbol på sikker og god service.

Den dag, da Dronning Margrethe satte sin ben på havnen i Nakskov, var den del af eventyret slut, og man skulle tro, at et tabt udbud ville slå benene væk under Lene Bång-Jensen.

Men nej. Allerede da det stod klar, hvad der ville ske, var der en ny plan for drift og vækst på plads, men af konkurrencehensyn blev den holdt tæt.

Siden i sommer har Lene og hendes stab, der dog er blevet lidt min-dre, søsat flere nye og spændende virksomheder, ligesom hjemme-hjælpen fortsætter på den sjællandske side af Storstrømmen.

Fodfæstet har Lene Bång-Jensen ikke mistet, og fokus er rettet mod en masse nyt. At lukke bliver der ikke tale om. Vinderkulturen er helt åbenlys – og viljen ikke til skjule, hvis man er i rum med Lene.

Her er omtalen som PDF