Randi Meincke, 71 år, netværkschef for 55+’ere

Randi Meincke – passioneret netværkschef


Randi Meincke har aldrig været som alle andre. Da hun stadig var på arbejdsmarkedet, var hun medhjælpende hustru i mandens tømrer- og snedkerforretning. Randi sad dog ikke med regnskaberne, i stedet kørte hun med materialer til de forskellige byggepladser og deltog også i arbejdet på værkstedet.

Randi og hendes mand, Steen, bor nu i Hummingen, og det er nok ikke verdens travleste sted. Så da der ikke skete så meget – heller ikke for de ældre – så hun en dag, at en fra Odense havde lavet en FaceBook-gruppe for de lidt ældre.

Det satte i starten af 2015 noget i gang hos Randi. Det startede med 7 medlemmer af gruppen, og i skrivende stund er der 219 medlem-mer, og der kommer nye til næsten hver dag.

Ligesom med så mange andre grupper er der ikke noget medlemsgebyr eller kontingent.

Men gruppen har vokset sig stor på det sociale samvær. Der er ingen mødetvang, men der arrangeres bl.a. en komsammen med spisning den første fredag i måneden kl. 13 – et sted på Lolland eller Falster.

Det er ingen datinggruppen, men en mulighed for at møde andre på ens egen alder uanset køn. Man kan tale om alt, og der er altid en god stemning.

Typisk er der maximum 50 deltagere, men antallet er ikke afgørende for Randi, men derimod den gode stemning og snakken om vind og vejr eller hvad der ellers falder folk ind.

Her er omtalen som PDF